Judoka de la CSM Satu Mare au cucerit în acest an 41 de medalii naționale și internaționale

După mai multă vreme judo-ul sătmărean revine în fruntea sportului din județul nostru. În acest an sportivii Secției de Judo a CSM Satu Mare au cucerit 41 de medalii naționale și internaționale.

Judo1Astfel, judoka de la CSM Satu Mare au un palmares de invidiat cu 22 de medalii naționale (9 medalii de aur; 6 medalii de argint și 7 medalii de bronz), respectiv 19 medalii internaționale (10 medalii de aur; o medalie de argint și 8 medalii de bronz).

Tot în acest an, în premieră, CSM Satu Mare a avut echipă de judo în Divizia A unde a reușit o performanță remarcabilă clasându-se pe locul III.

Judo2În continuare vă prezentăm lista cu cei mai bine clasați judoka din cadrul CSM Satu Mare:

1.Marian Halas 2. Cristian Bodîrlău 3. Lorand Samel 4. Remus Lazea 5. Eduard Nicolaescu 6. Cristian Sereș 7. Amado Lazea 8. Ovidiu Pop 9. Vasile Fușle 10. Florin Fușle. Antrenori: Marian Halas și Vasile Fușle. Cinci dintre sportivii Secției de Judo a CSM se regăsesc și în primii zece sportivi ai judetului Satu Mare.

Secția de Judo mai cuprinde și două grupe de copii care se arată a fi de perspectivă și începând din ianuarie 2015 se mai formează o grupă de copii cu vârsta cuprinsă între 7 și 9 ani.

Marian Halas

 

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 16, 2014. Filed under Sport  . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.