Circa 300 de copii din Carei s-au întâlnit cu Moș Crăciun în centrul municipiului

Miercuri, 17 decembrie 2014, începând cu ora 16, în centrul municipiului Carei a avut loc un eveniment inedit. Circa 300 de copiii au fost prezenți în amfiteatrul din fața magazinului Oțelul, unde elevii pregătiți de Raluca Păvăluc au prezentat câteva dansuri de Crăciun, în costume inedite.

Copii de la 3 la 15 ani au dansat în fața unui public numeros. După acest moment artistic au fost prezenți elevi de la Grupurile Școlare Simion Bărnuțiu și Iuliu Maniu, pregătiți de prof. Valentin Șorian, care au prezentat un program specific Sărbătorilor de iarnă. 

În jurul orei 17.30 a sosit și Moșul, care a fost primit cu entuziasm de copiii prezenți. Aceștia au recitat poezii, au colindat, fiind recompensați de Moșul cu dulciuri.

După toate acestea, cei prezenți s-au fotografiat cu moșul în fața ansamblului montat în cinstea Nașterii Domnului de către Direcția de Cultură Carei.

DSC_5239

DSC_5242

DSC_5257

DSC_5308

DSC_5310

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 17, 2014. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.