”Așteptându-l pe Moș Crăciun”, un spectacol de succes al Asociației culturale INEDIT 87 NORD

Miercuri, 17 decembrie, începând cu ora 17.00 în sala Filarmonicii ”Dinu Lipatti” din Satu Mare, în fața unei săli arhipline, AsociațIa culturală INEDIT 87 NORD, în frunte cu profesorul Sorin Berindei a prezentat un frumos spectacol cu genericul ”Așteptându-l pe Moș Crăciun”.

În debutul spectacolului, în holul Filarmonicii a avut loc deschiderea expoziției de pictură a cercului asociației, în cadrul căruia copiii au etalat cele mai frumoase creații ale lor având ca tematică sărbătorile de iarnă, bucuria de a-l primi pe Moș Crăciun. Luând cuvântul profesorul Sorin Berindei și-a exprimat satisfacția față de creațiile celor mici, s-a declarat mulțumit de activitatea cercului, de talentul și îndemânarea copiilor care dau dovadă de mult talent și fantezie.

DSC_0004

DSC_0009

DSC_0010

DSC_0012

DSC_0013Profesoara Cristina Gloria Oprișa, cea care se ocupă de îndrumarea micilor pictori a împărțit celor mai talentați dintre ei diplome de merit, răsplătind astfel efortul lor.

Pe scena Filarmonicii au evoluat formația INEDIT cu Paul Mureșan-chitară, Horea Popdan- chitară bas, Andrei Boca-clape, Gabriel-Florin Koka-tobe și solistele Carina Vaida, Diana Șereș și Evelin Tar. Formația INEDIT a dat dovadă de mult profesionalism, interpretând piese din repertoriul național și internațional, un repertoriu foarte bogat care cuprinde peste 50 de piese muzicale. Formația INEDIT este câștigătoarea în acest an a numeroase premii la concursurile la care a participat.

Surpriza serii a constituit-o prezența pe scenă a membrilor mai vechi ai formației, azi studenți: Marius Goie, Adi Bologa, Sebi Arvai și Adrian Ghișan. La reușita concertului și-au adus contribuția și membrii grupului vocal al asociației, alcătuit din copii de vârstă preșcolară și mai mari, care au interpretat frumoase colinde. În încheierea spectacolului, micii artiști au primit pachete cu dulciuri.

DSC_0001

DSC_0002

DSC_0015

DSC_0018

DSC_0019

DSC_0023

DSC_0024

DSC_0029

DSC_0031

DSC_0032

DSC_0033

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 18, 2014. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.