Grupa mijlocie B de la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 7 a colindat la Liceul de Arte ”Aurel Popp”

Odată cu vacanța de iarnă, spiritul sărbătorilor plutește în aer. Tradiția românească spune că Nașterea Domnului trebuie vestită din casă în casă. După cum ne informează profesoara Daniela Boghian, Liceul de Arte „Aurel Popp” a fost vizitat joi, 18 decembrie 2014, de un grup de colindători de la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 7.

20141218_093359Grupa mijlocie B, însoțită de doamnele educatoare Berta Cristina și Borodei Raluca, dar și de un grup de părinți, a pornit pentru prima dată la colindat. Au adus cu ei voie bună și multă emoție. Elevii liceului i-au așteptat cu nerăbdare și au pregătit și ei colinde, atât în limba română, cât și în limba maghiară. Ca o gazdă pregătită pentru colindători, domnul director Pop Cristian Radu i-a întâmpinat pe micii colindători cu un moment dulce. 

Această acțiune face parte din parteneriatul cu titlul „Trup și suflet de român” încheiat între cele două instituții. Urmează alte două întâlniri în martie și în aprilie. Scopul proiectului este de a-i familiariza pe copii cu tradițiile și obiceiurile noastre în preajma acestor sărbători.

20141218_095419

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 18, 2014. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

One Response to Grupa mijlocie B de la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 7 a colindat la Liceul de Arte ”Aurel Popp”

  1. women and gris hn romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.