Trei copii au fost răniți ușor în urma unui accident rutier produs ieri

accidentIeri, 17 decembrie a.c. în jurul orelor, 14:10, C. Lucian, de 21 ani, din Baia Mare în timp ce conducea autoturismul marca Peugeot pe str. Drumul Careiului din Satu Mare, nu a păstrat distanța corespunzătoare în mers intrând în coliziune cu un alt autotusim marca Hyundai  condus, de un bărbat de 39 ani, în aceeași direcție de mers.

În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a trei minori de 2 și 13 ani, toți pasageri în autoturismul marca Hyundai. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Tot în cursul zilei de ieri, în localitatea Apa, K. Nicoleta, de 35 ani, din localitate, a condus autoturismul marca Suzuki iar pe fondul neasigurării corespunzătoare la efectuarea virajului la stânga a intrat în coliziune cu autoturismul marca Mercedes, care se afla în depășirea regulamentară a acestuia. In urma evenimentului a rezultat rănirea ușoara a numitei Kato Nicoleta.

Un alt accident rutier grav, a avut loc miercuri, în jurul orelor 15,45, pe DC 64 în afara localității Pelișor.

B. Iuliu, de 27 ani, din Nisipeni, conducând un autoturism marca Fiat, neînmatriculat, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum a pierdut controlul asupra direcției de mers intrând în șanțul din partea dreapta. In urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a trei tineri cu varste de 27, 22, și 37 ani, toți din Nisipeni, pasageri în autoturism, precum si a conducătorului auto.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 18, 2014. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.