Adrian Ștef a făcut o bucurie de Crăciun sătmărencei Szabo Julianna

În cadrul manifestărilor premergătoare marelui praznic al Nașterii Mântuitorului Iisus Hristos, președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef a oferit joi, 18 decembrie 2014 un coș de Crăciun plin cu bunătăți și un buchet de flori, unei femei nevoiașe și bolnave pe nume Szabo Julianna din Satu Mare.

DSC1263 (1)Acesteia nu i-a venit să își creadă ochilor atunci când a văzut că i-a bătut la ușă însuși președintele Consiliului Județean Satu Mare. Szabo Julianna, în vârstă de 57 de ani, suferă de o boală gravă și incurabilă, nu are niciun fel de venit și nici rudenii, fiind îngrijită de o rudenie mai îndepărtată. "Credeam că voi avea parte de un Crăciun trist și cenușiu, dar uite că președintele Consiliului Județean, domnul Adrian Ștef mi-a luminat această frumoasă sărbătoare! Nu aș fi crezut că o astfel de întâmplare frumoasă poate fi posibilă și îi mulțumesc din tot sufletul, în primul rând omului generos Adrian Ștef care a avut timp să se gândească și la o femeie sărmană."

DSC1263 (3)Adrian Ștef a declarat că s-a simțit foarte emoționat și că își dorește ca să ajute câți mai mulți oameni aflați în dificultate pentru ca aceștia să se poată bucura de magia Crăciunului.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 19, 2014. Filed under Social. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.