Dorel Coica solicită demolarea garajelor fără autorizație până la data de 1 martie 2015

IMG_0004Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica a informat într-o conferinţă de presă susținută vineri, 19 decembrie că Primăria Satu Mare va proceda la demolarea tuturor garajelor amplasate fără autorizație de construcție. Acțiunea va fi dusă la sfârșit până în primăvara anului 2015, iar în locul garajelor vor fi amenajate locuri de parcare.

Edilul a prezentat o statistică, conform acesteia în prezent existând 2.665 de garaje fără autorizație pe malul stâng al Someşului, în timp ce pe malul drept sunt 779 garaje. În plus tot în această porțiune sunt momentan şi 12 acareturi cu animale. Dorel Coica a precizat că prin desființarea acestora se vor putea amenaja mii de locuri de parcare iluminate.

Se va proceda la inventarierea tuturor garajelor fără autorizație și se vor trimite deținătorilor somații pentru clarificare. Se vor crea parcări iluminate, am făcut mai multe echipe şi o recenzie a tuturor zonelor unde vor fi parcări. ”Vom trimite în prima fază o somaţie pentru clarificare. Cei care spun că au documente îi chem să vină să le clarificăm cu evidenţa noastră, după care vom trimite somaţie. Vrem ca de la 1 martie să avem terenul curăţat. LCelor care nu se conformeză şi au astfel de construcții ilegale, le transmit că dacă nu vor să le demoleze, le vom demola noi“, a afirmat Dorel Coica. Nu în ultimul rând, acesta a mai anunțat că vor mai fi montate 77 de camere de suraveghere în zona digurilor şi a parcărilor.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 20, 2014. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

One Response to Dorel Coica solicită demolarea garajelor fără autorizație până la data de 1 martie 2015

  1. Prin asta vine sfarsitul primarului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.