Concert emoționant susținut la Carei de corul „Bunavestire” al Catedralei greco-catolice „Sf. Nicolae” din Oradea

Ce-a de-a opta ediție a Festivalului de Crăciun „Magia Crăciunului” s-a încheiat marți, 22 decembrie 2014 cu un concert emoționant susținut de corul „Bunavestire” al Catedralei greco-catolice „Sf. Nicolae” din Oradea, dirijor: prof. dr. Marcel Mureșan, acompaniament la pian: prof. Dragoș Lavinia.

DSC_6176Concertul care a durat o oră și jumătate a cuprins o serie de colinde și cântece specifice Crăciunului, încheindu-se cu „Ave Maria” și tradiționalul La mulți ani. În cadrul evenimentului a încântat publicul careian și mezzo-soprana Viktoria Cormoș, acompaniată de cvartetul  „Rebel”   din Oradea.
 
Cu acest ultim spectacol se încheie nouă zile de evenimente pentru toate gusturile: spectacole de muzică ușoară, muzică populară, dans, spectacole de colinde, teatru, recitaluri de poezie, activități de creație a obiectelor artizanale destinate copiilor, întâlnirea cu Moș Crăciun, programe interactive în aer liber.
 
Pe această cale, Direcția de Cultură a Municipiului Carei, Centrul Cultural Carei, Fundația Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Grof Károlyi” și Biblioteca Municipală Carei vă mulțumesc pentru colaborarea de-a lungul anului și vă urează Sărbători Fericite alături de cei dragi, sănătate și un An Nou plin de bucurii și realizări.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 22, 2014. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.