Moșul a sosit și la pacienții internați în secțiile Spitalului Județean Satu Mare

În prezența președintelul Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef, vicepreședintelui Consiliului Județean, Mircea Govor și a conducerii Spitalului Județean, luni 22 decembrie toți bolnavii internați în secțiile spitalului au fost vizitați de Moș Crăciun care le-a înmânat pachețele cu dulciuri.

DSC_0010De la purtătorul de cuvânt dr. Demian Constantin, am aflat că în prezent aici sunt internați 700 de pacienți în toate secțiile. Aceștia împreună cu personalul secțiilor au primit cadouri de Crăciun, constând în pachețele cu dulciuri. Alături de cei câțiva Moși Crăciuni s-a aflat și un grup de colindători în frunte cu Petrică Mureșan, care a fost însoțit de Florea Ion, Marius Chiș, Florian Pop, Laurențiu Chiș și Alexandru Iuhas. Pe rând Moș Crăciunii împreună cu colindătorii au străbătut fiecare salon și au înmânat pacienților internați pachețele cu dulciuri care au adus un zâmbet pe fața celor suferinzi.

DSC_0028Pe coridoarele Spitalului Județean au răsunat colinzi interpretate cu mult suflet și talent de grupul de colindători veniți aici din strădania consilierului județean Felician Pop. Atât Adrian Ștef cât și Mircea Govor au subliniat faptul că este important ca cei aflați în suferință să simtă că autoritățile locale sunt alături de ei. Pacienții au fost felicitați și li s-a urat un ”Crăciun fericit” și la ”La mulți ani!”.

DSC_0019

DSC_0024

 

DSC_0041

DSC_0037

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 23, 2014. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.