De 1 Martie vom putea circula fără rovinietă

În data de 1 martie, în intervalul orar 00:00-10:00, şoferii vor putea circula pe drumurile naţionale din România fără rovinietă şi fără a risca să fie amendaţi, anunţă Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR).

rovinieta_05_6cdf158777Compania de drumuri va întrerupe în acest interval orar sistemul care gestionează emiterirea şi controlul rovinietelor, astfel încât, pe perioada în care acesta va fi oprit poliţiştii nu vor da amenzi.Din cauza acestei perioade de oprire planificată a sistemului, nu vor fi aplicate sancţiuni contravenţionale pentru utilizatorii care nu deţin rovinietă valabilă în data de 01.03.2013 în intervalul orar 00:00 – 10:00", se arată în comunicatul emis de companie.Sistemului de Emitere, Gestiune, Control şi Monitorizare a Rovinietei va fi oprit temporar pentru a se realiza activităţi de upgrade şi de mentenanţă.

 


 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 28 februarie 2013. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.