Doamnele din Organizația Județeană de Femei PNL au colindat vârstnicii de la Centrul de Îngrijire și Asistență Socială ”Șansa”

Marți, 23 decembrie, la orele amiezii, un grup numeros de doamne aparținând Organizației Județene de Femei PNL Satu Mare au vizitat vârstnicii găzduiți de Centrul de Îngrijire și Asistență Socială de pe strada Ilisești. În rândul colindătorilor le-am remarcat pe președinta Organizației Județene de Femei PNL Satu Mare, Ileana Blidar, consiliera Doina Feher, vicepreședinta Organizației Județene PNL, Luminița Silaghi, precum și pe președintele Organizației Județene PNL Satu Mare, Romeo Nicoară.

La acest centru sunt internați 155 de vârstnici, majoritatea cu probleme grave de sănătate și probleme de mobilitate. Aici primesc îngrijire medicală și cămin, unii dintre ei neavând aparținători. Cei 155 de vârstnici de la centru s-au adunat ieri în jurul bradului și i-au primit cu drag pe colindători, alături de care au fredonat și ei frumoase colinde: ”Astăzi s-a născut Cristos”, ”Cerul și pământul”, ”Afară ninge liniștit”, ”Linu-i lin”, ”Deschide ușa creștine”. Colindele au fost acompaniate și cântate împreună cu cei prezenți de folkistul și realizatorul de emisiuni radio, membru al Cenaclului Flacăra, Cezar Petrovici. În încheiere toți vârstnicii au primit pachete cu dulciuri, fructe și cozonac.

IMG_0004

IMG_0007

IMG_0008

IMG_0011

IMG_0015

IMG_0016

IMG_0020

IMG_0024

IMG_0026

IMG_0027

 

 

 

 

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 24, 2014. Filed under Social. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.