832 de sătmăreni au ajuns la Unitatea de Primire Urgențe a SJU, în intervalul 24-29 decembrie

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Satu Mare, Constantin Demian, în intervalul 24 decembrie (ora 14.00) – 29 decembrie (ora 8.00), la Unitatea de Primire Urgențe a SJU Satu Mare au primit asistență medicală un număr de 832 de pacienți.

spitalUn număr de 87 de pacienți s-au prezentat la UPU acuzând probleme digestive, 43 în stare avansată de ebrietate. Șase au fost găsite în locuri publice, iar doi au fost minori. 37 după ce au fost agresate, opt persoane au fost victime ale unor accidente rutiere, cinci au fost mușcate de câini, iar alte trei persoane au ajuns la UPU după tentative de sinucidere.

În intervalul de mai sus la SJU Satu Mare s-au născut 18 copii, 7 fete și 11 băieți.

În data de 28 decembrie, în jurul orei 15.00 a ajuns la UPU un băiat în vârstă de 12 ani cu arsuri superficiale la nivelul feței și pleoapelor, arsuri provocate de explozia unei petarde.

După ce a primit îngrijirile necesare în cadrul UPU, arsurile fiind superficiale, copilul a fost lăsat să plece la domiciliu.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 29, 2014. Filed under Sănătate. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.