Scandal, furt şi ameninţări între rude, la Supur

politieLa data de 30.12.2014, în locuinţa lui Ioan S., de 35 ani se aflau un unchi, Ioan L., de 52 ani, din localitate şi ginerele său, Claudiu B., de 27 ani, din judeţul Sălaj. După ce au petrecut o perioadă de timp împreună, în jurul orei 21,30 cei doi musafiri au profitat de un moment de neatenţie al gazdei si i-au sustras din buzunarul unei haine suma de 70 lei.

Ulterior suma de bani a fost recuperată şi în urma scandalului care a apărut  Ioan S., de 35 ani , a fost amenințat cu un cuțit și lovit cu o bucată de lemn în zona capului. Totodată  au fost distruse două geamuri  în valoare de 100 lei.  Cazul a fost sesizat poliţiştilor prin SNUAU 112 la ora 21,52 de către victimă iar la faţa locului s-a deplasat o patrula de politie din cadrul Secţiei nr.6, Politie Rurala Tăşnad. În prezent în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii innfracţiunilor de furt, lovire sau alte violente, distrugere și amenințare.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 2, 2015. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.