Acţiuni pentru verificarea legalităţii desfăşurării operaţiunilor cu articole pirotehnice

pirotehniceÎn cadrul acţiunilor organizate la data de 31.12.2014 de către lucrătorii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase pentru pentru verificarea legalităţii desfăşurării operaţiunilor cu articole pirotehnice, de către persoanele fizice şi juridice, în perioada sărbătorilor de iarnă 2014/2015 au fost identificaţi în Piaţa de alimente nr 1 şi Piata Someş din municipiul Satu Mare  Iosif M., de 34 ani, Petrişor M., de 50 ani, Laurențiu O., de 32 ani şi Ioan U., de 44 ani, care aveau asupra lor, respectiv ofereau spre vânzare petarde din categoria a II a, în valoare totală de 990 lei. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul efectuării fără drept de operaţiuni cu obiecte pirotehnice, faptă prevăzută de Legea 126/1995.

Tot la data de 31.12.2014 poliţiştii din Negreşti Oaş l-au identificat pe Vasile N., de 34 ani, care avea în autoturismul proprietate personală baterii de diferite marimi pentru jocuri de artificii şi petarde în valoare totală de 1000 lei. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii  deținerii  ilegale de obiecte artizanale pe bază de amestecuri pirotehnice, iar bateriile și petardele au fost ridicate în vederea confiscării.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 2, 2015. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.