Autorul furtului a două autoturisme a fost identificat şi reţinut

La data de 01.01.2015, ora 17,29 I.P.J. Satu Mare  a fost sesizat de către numitul Teofil C., de 34 ani, despre faptul ca in noaptea de 31.12.2014/01.01.2015 autori necunoscuți au pătruns prin spargerea unui geam în imobilul cu nr.84 de pe str.Ratu Mare din Mun. Satu Mare de unde au sustras cheile de contact ale unui  autoturism marca VW Passat -înmatriculat in Franța,  iar ulterior şi autoturismul  aflat în curtea imobilului respectiv.

3518La scurt timp autoturismul a fost identificat abandonat pe str. Sătmărelului din municipiul Satu Mare, în apropierea locului comiterii infracțiunii, având partea laterala dreapta avariata, nefiind in stare de funcționare, motiv pentru care partea vătămata se constituie parte civila in proces cu suma de 10000 lei.

La aproximativ  3 ore de la prima sesizare, respectiv  in jurul orei 20:30, Teofil C., de 34 ani, a reclamat furtul unui autoturism marca BMW din curtea aceluiași imobil precum si dispariția cheii acestuia aflata in imobil, cauzându-i-se un prejudiciu de 17000 lei.

In urma activitatiilor întreprinse de către polițiștii S.I.C. a fost identificat autoturismul in cauza, fiind abandonat pe str.Spicului din municipiul Satu Mare.

Autorul Petru B., de 31 ani, a fost prins si reținut pe o perioada de 24 ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare cu propunerea de arestare preventiva pentru savarsirea infracțiunilor de furt calificat si conducerea a doua autoturisme pe drumurile publice in stare de ebrietate si fara a poseda permis de conducere.

IPJ Satu Mare mulțumește pe această cale tuturor locuitorilor judeţului Satu Mare pentru spiritul civic de care au dat dovadă  în această perioadă, astfel că toate manifestările de amploare cu ocazia Anului Nou  s-au  desfăşurat fără să fie înregistrate evenimente. .

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 2, 2015. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.