I-a fost pusă viața în pericol după ce a fost agresat într-un bar de agenții de pază

În data de 03.01.2015, în jurul orei 10.00, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au fost sesizați de către Spitalul Județean Satu Mare despre faptul că, în jurul orei 04.00, a fost adus cu ambulanța la UPU Satu Mare T. Arnold de 25 ani, care a fost diagnosticat cu traumatism abdominal, ruptură de mezenter și heroperitoneu, necesitând intervenție chirurgicală de urgență.

spitalDin concluziile provizorii ale medicului legist a rezultat că acesta necesită 22-25 zile de îngrijiri medicale, fiindu-i pusă viața în pericol.

În urma verificărilor întreprinse de către polițiști a rezultat că T. Arnold, aflându-se într-un bar de pe raza municipiului Satu Mare, pe fondul unor discuții contradictorii ce au degenerat într-o altercație, a fost agresat de către agenții de securitate ai unei firme de pe raza municipiului.

În cauză se efectează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare din culpă.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 4, 2015. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.