Un bixădean a distrus mobilierul în valoare de 5.000 lei dintr-un local

duba-politieIeri după-amiază, poliţiştii Secţiei Negreşti Oaş au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112, de către administratorul unui local din Bixad, care reclama faptul că în timpul nopţii i-a fost distrus mobilierul din local.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că în noaptea de 04.01.2015, Dorin P. pe fondul consumului de alcool, a distrus o parte din mobilierul care se afla în local, cauzând un prejudiciu de aproximativ 5.000 lei. S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere.

Poliţiştii din cadrul Biroului de Ordine Publică pentru mediul Urban din municipiul  Satu Mare au desfăşurat  duminică o acţiune pe linia normelor de convieţuire socială fapte prevăzute de Legea 61/1991r şi combaterea infracţiunilor stradale, pe raza municipiului Satu Mare ocazie cu care au fost aplicate  contravenţii  în valoare de 7.900 lei.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 5, 2015. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.