Castelul Károlyi a găzduit duminică primul concert din acest an, dedicat Anului Nou

Duminică, 4 ianuarie 2015, de la ora 16.00 în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi din Carei a avut loc CONCERTUL DE ANUL NOU – NEUJAHRSKONZERT în compania Blaskapelle Fienen din Foieni, Schwäbischer Männerchor, Chor Maestoso din Tășnad, Jugendchor Canticum al Liceului „Johann Ettinger” din Satu Mare, Chor Canticum Novum din Carei, Chor Harmonia din Carei și Karoler Trio din Carei.
Programul a cuprins muzică de fanfară, muzică de cor, ușoară și cântece tradiționale germane și șvăbești. Organizatorii evenimentului au fost Forumul Democrat German Carei, Primăria Municipiului Carei și Direcția de Cultură și Sport a municipiului Carei.
Concertul de Anul Nou este primul din acest an găzduit de Direcția de Cultură și Sport a municipiului Carei, deschizând seria evenimentelor culturale din acest an, care se anunță a fi plin de asemenea manifestări.
schw1
schw2

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 5, 2015. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.