Tânără suprinsă la volan de polițiștii din Gherța Mică, fără a avea permis de conducere

la-volanIeri, în jurul orelor 17.15, poliţiştii Secţiei Gherţa Mică au identificat în trafic pe strada Nouă din localitatea Gherţa Mică autoturismul marca Citroen la volanul căruia se afla o persoană de sex feminin.

În urma controlului efectuat s-a stabilit că tânăra care conducea autoturismul nu poseda permis de conducere de nicio categorie şi autoturismul i-ar fi fost încredinţat de către tatăl ei, care era pasager în autoturism şi care susţinea că Lavinia H. ar fi condus autoturismul pe o distanţă de aproximativ 150 m.

În această situaţie se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi încredinţarea unui autovehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere, pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care se ştie că nu deţine permis de conducere.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 6, 2015. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.