Omul politic Iuliu Maniu și scriitorul Fényi István vor fi comemorați la Carei

Joi, 8 ianuarie 2015 de la ora 11.00 va avea loc un scurt moment comemorativ la Biblioteca Colegiului Tehnic „Iuliu Maniu” din Carei, cu ocazia împlinirii a 142 de ani de la nașterea lui Iuliu Maniu.
La manifestare va fi prezentă o clasă din cadrul Colegiului și va avea loc o scurtă evocare a marelui om politic român. Evenimentul este organizat de Colegiului Tehnic „Iuliu Maniu” din Carei în colaborare cu Direcția de Cultură a Municipiului Carei.
Iuliu-ManiuVineri, 9 ianuarie 2015 de la ora 11.00 Biblioteca Municipală Carei și Direcția de Cultură a Municipiului Carei, în colaborare cu Liceul Romano-Catolic Sf. Iosif de Calasantius aduc un omagiu scriitorului Fényi István, născut la 10 ianuarie 1919 la Căpleni.
B6Fényi_IstvánÎn cadrul evenimentului se va depune o coroană de flori la placa comemorativă amplasată pe blocul unde a locuit scriitorul in Cartierul Republicii, iar un grup de elevi îndrumați de prof. Kiss Hajnalka vor recita câteva poezii din lirica scriitorului.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 6, 2015. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.