Concurs de desene și grafică pentru elevii sătmăreni, pe tema creației eminesciene

Direcția de Cultură și Sport Carei organizează prima ediţie a concursului de desene și grafică având ca temă: simboluri și motive din creația eminesciană. Concursul se desfășoară pe două categorii: clasele V-VIII și clasele IX-XII.

desenDesenele vor fi realizate pe foi A3 (bloc mare de desen), având trecute la subsol numele, instituția de învățământ, clasa, numele profesorului coordonator și titlul lucrării.

Un elev poate participa în concurs cu o lucrare. Concursul se adresează oricărei instituții școlare, nu doar celor din municipiul Carei.

Lucrările se vor depune la Castelul Károlyi (biroul 26), de luni până vineri între orele 10-15, până în data de 27 ianuarie 2015. Desenele vor fi expuse în cadrul unei expoziții în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi în perioada 30 ianuarie – 6 februarie.

Premierea elevilor va avea loc, joi, 29 ianuarie 2015, de la ora 18.15, la Centrul Cultural Carei, în Sala „Deák Endre” în cadrul concursului regional de recitări „Mihai Eminescu”. Premiile vor consta în cărți și diplome.

Informaţii suplimentare la numărul de telefon 0261-861-481 sau la adresa de e-mail: festivalcarei@yahoo.com. Persoană de contact: Adrian Ștefănuți.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 7, 2015. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.