Două persoane ce posedă mandate de arestare, depistate de polițiști

În cursul zilei de ieri, polițiștii Postului de Poliție Apa în colaborare cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au organizat o acțiune pentru depistarea persoanelor care posedă mandate de executare a pedepsei cu închisoarea.

catuseÎn cadrul acțiunii a fost identificat un tânăr, în vârstă de 24 de ani, pe numele căruia Judecătoria Satu Mare a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la 2 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt. Tânărul figura ca fiind urmărit național.  Rudolf  M.  a fost încarcerat în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare și urmează a fi transferat în penitenciar, unde își va ispăși pedeapsa.

Tot ieri polițiștii de investigații criminale au clarificat situația numitului Flaviu F. care poseda un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pe o perioadă de 2,2 ani pentru comiterea de infracțiuni la regimul rutier pe teritoriul țării noastre. Tânărul a fost extrădat din Marea Britanie.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 9, 2015. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.