Primarul dr. Dorel Coica a recepționat lucrările de modernizare ale Pieței din Micro 17

În dimineața zilei de vineri, 9 ianuarie 2015, a avut loc recepția tehnică la terminarea lucrărilor pentru obiectivul de investiție ”Modernizarea pieței de alimente din Micro 17 din Municipiul Satu Mare”.

DSC_0106Având în vedere faptul că Piața de alimente din Micro 17 nu era în conformitate cu condițiile desfășurării unui comerț civilizat, edilii locali au hotârât demararea unor ample lucrări de modernizare. S-a întocmit un studiu de fezabilitate în baza căruia s-au stabilit derularea unor investiții care au avut drept scop îmbunătățirea condițiilor de funcționare a pieții, în interesul vânzătorilor cât și al clienților și al administrației.

În conformitate cu studiul realizat, s-a trecut la desființarea și relocarea a patru spații din incintă. Este vorba despre magazia de cântare, grupul sanitar și două chioșcuri cu aspect general neconform. S-a trecut la împrejmuirea întregii suprafețe a pieței și îndepărtarea suprafețelor de circulații pietonale și vânzare existente. S-a impus cu necesitate realizarea unei rețele de canalizare a noii pardoseli, refacerea cu o platformă din beton a circulațiilor pietonale și de vânzare. S-a prevăzut de asemenea construirea unei copertine pe structură metalică care să acopere întreaga zonă destinată vânzării la mese. Investiția a mai vizat realizarea unor spații noi, prin închiderea unei părți din structura metalică a copertinei, unde s-a relocat grupul sanitar existent, magazia de cântare și s-a înființat spațiul necesar desfacerii laptelui și a produselor lactate.

Toate aceste lucrări au fost realizate pe baza proiectelor întocmite de First Forma Workshop SRL de către S.C.RCH RAL CRIS SRL. La recepția lucrărilor a fost prezent primarul Municipiului Satu Mare dr. Dorel Coica, viceprimarul Municipiului Satu Mare dr. Radu Roca și consilieri locali.

DSC_0110

DSC_0113

DSC_0104

DSC_0121DSC_0119

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 9, 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.