Consiliul Județean al Elevilor Satu Mare transmite condoleanțe familiilor victimelor atacului terorist din Franța

În data de 7 ianuarie 2015, Parisul s-a confruntat cu un atac terorist respectiv un masacru cu arme Kalasnikov în plină ședință de redacție la publicația Charlie Hebdo. În ciuda faptului că atacul a fost într-o oarecare măsură provocat de membrii revistei, deoarece aceștia au redactat pe o lungă perioadă de timp, caricaturi religioase, inclusiv unele cu profetul Mohamed, nu este moral, corect sau legal să răspunzi prin violență.

je suis charliePentru a ne arăta solidaritatea față de Franța, membrii Consiliul Județean al Elevilor și-au schimbat poza profilelor de pe rețeaua de socializare Facebook, într-o poză cu mesajul ,,Je suis Charlie”. Noi încurajăm cât mai mulți elevi și nu numai să facă acest lucru pentru a trage un semnal de alarmă: ,,Indiferent de problemă, răspunsul NU este violența!”.

Respectul nostru se îndreaptă și către forțele de ordine care s-au comportat exemplar, reușind să împiedice alte atentate și să îi prindă pe cei trei teroriști.

În final, Consiliul Județean al Elevilor Satu Mare transmite condoleanțe țării și familiilor îndoliate.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 12, 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.