Contravenții în valoare de 7.100 lei, aplicate pentru infracțiuni stradale

Poliţiştii din cadrul Biroului de Ordine Publică pentru mediul Urban din municipiul  Satu Mare au desfăşurat  luni  o acţiune pe linia normelor de convieţuire socială fapte prevăzute de Legea 61/1991r şi combaterea infracţiunilor stradale, pe raza municipiului Satu Mare ocazie cu care au fost aplicate  26 contravenţii  în valoare de 7.100 lei.

amenda1În cadrul acţiunilor desfăşurate luni pe raza municipiului şi a  judeţului Satu Mare  pentru reducerea riscului rutier şi pentru prevenirea evenimentelor rutiere au fost reţinute 3 permise de conducere. Acestea au fost reținute pentru nerespectarea regulilor privind acordarea priorității de trecere pietonilor.

De asemenea  au fost aplicate 256 de contravenţii, dintre care 90 de contravenții au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză și au fost sancționați peste 50 de pietoni pentru nerespectarea normelor rutiere. Valoarea sancțiunilor aplicate se ridică la  aproximativ 21.000 lei.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 13, 2015. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.