Primarul dr. Dorel Coica: 2015 va fi anul curățeniei în marile cartiere

La conferința de presă din 14 ianuarie, susținută de primarul Municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica împreună cu city-managerul Dan Băbuț și consilierul Liliana Macoveanu, au fost abordate printre alte teme de interes general cea a garajelor neautorizate din cartierele municipiului. Primarul a spus că până la începutul primăverii 2015 s-au stabilit câteva etape premergătoare care vor fi parcurse în scopul interesului cetățenilor posesori de garaje, aceștia să-și clarifice situația după cum urmează:

IMG_0002Până la data de 5 februarie se vor trimite somații tuturor deținătorilor de garaje prin care aceștia sunt invitați la Primărie cu actele de proprietate, CF și autorizațiile de construcție.

După 5 februarie va urma a doua rundă de somații, urmând ca până la 1 martie garajele neautorizate să fie demolate de cei care le-au utilizat.

După 5 martie garajele rămase construite ilegal vor fi demolate, urmând să fie aplicate și sancțiuni celor care nu s-au încadrat în termenele stabilite.

În locul garajelor demolate vor fi construite parcări, spații verzi, locuri de joacă pentru copii, trotuare.

Situația garajelor existente pe cartiere aflate în evidența primăriei se prezintă astfel: Cartier Micro 15 – un număr total de 471 de garaje; Micro 17 – un număr total de 982 de garaje; Soarelui – un număr total de 259 de garaje; Carpaţi I – un număr total de 177 de garaje; Carpaţi II – un număr total de 385 de garaje.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 14, 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.