Un subofițer jandarm a ajutat o femeie tâlhărită de trei tineri

La data de 15 ianuarie a.c., la ora 20.05, polițiștii de investigații criminale au fost sesizați de către Mihaela C. despre faptul că cu puțin timp în urmă, în timp ce se deplasa pe strada Grigore Ureche din municipiul Satu Mare ar fi fost deposedată de geanta pe care o avea asupra sa de către 3 tineri.

furt_poseta_26714900Auzind țipetele femeii, un cetățean de bună credință care se afla în zonă, a identificat 3 persoane de sex masculin bănuite de săvârșirea faptei, în apropierea locului comiterii acesteia.

Din cercetările efectuate de polițiștii a rezultat faptul că femeia a fost deposedată de către 3 tineri prin smulgerea genții pe care o avea în mână, în urma acestui fapt femeia s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut. Imediat după incident doamna s-ar fi ridicat și ar fi cerut sprijinul cetățenilor. Victima a fost transportată la Spitalul Județean Satu Mare, unde în urma investigațiilor medicale efectuate s-a stabilit că nu este necesară rămânerea sub supraveghere medicală, femeia aflându-se în afara oricărui pericol. Geanta conținea suma de 115 lei, documente și obiecte personale, bunuri care au fost restituite prorietarei de drept.

Cei trei bănuiți au vârste curpinse între 15 și 18 ani și sunt cercetați în stare de libertate. Cetățeanul care a dat dovadă de spirit civic și a reacționat la strigătele femeii, este un subofițer jandarm care se afla în timpul liber. În această situație se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 16, 2015. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.