Au fost identificați autorii în mai multe infracțiuni de furt

Polițiștii din Săcășeni identificat în cursul zilei de luni persoana care este bănuită de comiterea infracțiunii de furt calificat, în noaptea de 17/18 ianuarie a.c., pe raza localității Săcășeni, în dauna numitului Ioan S.

furt calificatAstfel în urma activităților specifice desfășurate oamenii legii au stabilit ieri  că Felician I., de 45 de ani, la data menționată anterior, ar fi pătruns într-o anexă gospodărească de unde ar fi sustras bunuri alimentare. Alimentele sustrase au fost găsite la domiciliului persoanei bănuite, ascunse sub o canapea. Prejudiciul a fost recuperat și predat părții vătămate. Persoana nu se află la prima faptă de acest gen.

Polițiștii Secției Satu Mare în colaborare cu polițiștii Postului de Poliție Păulești au depistat ieri trei persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni de furt. Cei 3 tineri cu vârste cuprinse între 16 și 28 de ani, ar fi comis în cursul anului 2014, pe raza municipiului Satu Mare, 9 infracțiuni de furt. Aceștia pătrundeau în beciuri și garaje șituate în zona unor blocuri de locuințe și sustrăgeau biciclete, scule electrice și produse alimentare. Prejudiciul cauzat este de aproximativ 4000 lei. Minorul și tânărul în vârstă de 28 de ani nu se află la prima încălcare a legii din punct de vedere infracțional.

În situațiile menționate anterior au fost întocmite dosare penale, iar cercetările continuă în cauze, persoanele fiind cercetate în stare de libertate.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 20, 2015. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.