Primăria a premiat 39 de cupluri cu peste 50 de ani de căsătorie

Primăria Satu Mare a premiat miercuri, 21 ianuarie alte 39 de cupluri care au împlinit 50 respectiv 60 de ani de căsătorie. Premierea a avut loc în sala de căsătorii a Primăriei Municipiului Satu Mare, în prezența primarului dr. Dorel Coica, viceprimarilor Radu Roca și Marcela Papici, precum și Ionel Torja, directorul executiv al Serviciului de Stare Civilă.

DSC_0130Au fost premiate 28 de cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie și 11 cupluri cu 60 de ani de căsătorie. Primarul Dorel Coica a adresat tuturor celor premiați cuvinte de felicitare, spunând că este onorat și emoționat de fiecare dată când se întâlnește cu cetățeni cu vârste venerabile ai municipiului Satu Mare.

DSC_0119Redacția Actualitatea Sătmăreană îi felicită și le dorește un călduros ”La mulți ani!”: Pașca Ioan și Margit, Șuta Ioan și Maria, Sabo Jozsef și Eva, Otravă Gheorghe și Floare, Bokor Emeric și Maria, Burghoffer Paul și Gizella, Bretan Ioan și Ana, Doroghy Ferenc și Ileana, Gulya Vasile și Maria, Popa Grigore și Maria, Nyisztor Ioan și Iuliana, Miclăuș Eugen și Estira, Kriszte Gyorgy și Aurelia, Stan Alexandru și Samfira, Caba Titu și Monica, Fetscher Vendel și Katalin, Călborean Istorie și Ana, Jocsak Jozsef și Iuliana, Bart Francisc și Doina, Macovei Traian și Etelca, Fekete Alexandru și Margareta, Cuibuș Iosif și Tatiana, Deak Alexandru și Iolanda, Săveanu Ioan și Ioana, Molnar Kalman și Magdalena, Szentpeteri Vasile și Clara, Pop Alexandru și Eva.

De asemenea au fost premiate 11 cupluri cu peste 60 de ani de căsătorie: Blaga Iosif și Maria, Ieromos Ioan și Maria, Micu Vasile și Florica, Pașc Gheorghe și Ileana, Sima Vasile și Maria, Pop Ioan și Floarea, Mălai Boris și Monica, Gulya Vasile și Maria, Șuta Augustin și Margareta, Bojan Alexandru și Aurelia, Halkai Iuliu și Elisabeta.

DSC_0109

DSC_0107

DSC_0103

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 21, 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.