Adrian Cozma cere CJ Satu Mare să facă publice cheltuielile începând cu 10 iunie 2012

La conferința de presă susținută miercuri, 21 ianuarie la sediul PNL Satu Mare, consilierul județean Adrian Cozma a prezentat propunerea de hotărâre pentru Consiliul Județean Satu Mare cu privire la stabilirea unor reguli interne privind achizițiile publice directe. Această propunere de proiect privind stabilirea unor reguli interne de achiziții publice directe este o inițiativă personală a consilierului județean Adrian Cozma.

DSC_0138În hotărâre se precizează că ”Pentru produsele, serviciile și lucrările a căror valoare estimată fără TVA nu depășește echivalentul în lei a sumei de 100 euro compartimentele care au nevoie de respectiva achiziție întocmesc un referat de necesitate care se avizează de Direcția Generală Buget Finanțe Resurse Umane, Direcția Dezvoltare și Investiții și Direcția Juridică se aprobă de ordonatorul principal de credite”.

Hotărârea cuprinde încă 9 puncte care se referă concret la modul prin care vor fi aprobate sumele până la peste 100.000 euro echivalent în lei pe bază de licitații. Toate aceste demersuri vor fi postate pe site-ul Consiliului Județean Satu Mare pentru o transparență reală, corectă, sinceră și onestă.

Adrian Cozma a făcut apel către ceilalți consilieri județeni să susțină acest proiect. Pot veni cu amendamente, îmbunătățiri iar Consiliul Județean să se aplece mai mult și spre aceste probleme. Cu ce bani există, se poate face mai mult. ”Cer celorlalți consilieri să aprobe acest proiect. Cer să se facă cunoscute toate cheltuielile Consiliului Județean Satu Mare începând cu 10 iunie 2012, retroactiv”, a spus Adrian Cozma.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 21, 2015. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.