Au fost identificate 2 persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni de furt

Miercuri polițiștii din Viile Satu Mare, împreună cu polițiștii din Păulești  au identificat, pe raza localității  Hrip,  în urma activităților specifice desfășurate, 2 persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni de furt din locuință. Kalman P., de 29 de ani și un minor în vârstă de 16 ani, care în cursul lunii decembrie ar fi comis 3 infracțiuni de furt, iar în cursul lunii curente ar mai fi comis o infracțiune de furt.

furt locuintaCei 2 pătrundeau fără drept în locuințe situate pe raza localității Viile Satu Mare, de unde sustrăgeau obiecte electrice, electrocasnice și  bunuri alimentare. Prejudiciul cauzat în aceste situații este de aproximativ 5000 lei și a fost recuperat în proporție de 70%.

În cauze se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat. Cele două persoane sunt cercetate în stare de libertate.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 22, 2015. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.