Baschet: CSM Satu Mare-ICIM Arad: 52 la 76

Echipa antrenată de Adriana Pricop, CSM Satu Mare, a primit duminică, 25 ianuarie vizita celor de la ICIM Arad, confruntare ce s-a terminat cu victoria arădencelor, scor 52 la 76. Meciul s-a jucat de la ora 11.00, în Sala „Ecaterina Both” de pe strada Ady Endre din Satu Mare.

Baschet2Arădencele au câștigat trei din cele patru sferturi ale partidei, reușind ca la sfârșitul meciului să se impună cu scorul de 52 la 76. În primul sfert ICIM Arad s-a impus cu 16 la 29. Sfertul secund a fost mai echilibrat, cele două echipe terminând la egalitate, 12-12, astfel încât la pauză, tabela de marcaj arăta scorul de 28 la 41, în favoarea echipei oaspete.

A doua parte a meciului nu a adus nicio schimbare în raportul de forțe de pe  teren, ultimele două sferturi fiind câștigate de arădence, 15-17, respectiv 9-18.

Pentru CSM Satu Mare au marcat: Flavia Ferenczi (12 puncte), Adriana Pricop (11), Bianca Voica (10), Alexandra Moldoveanu (6), Ramona Laza (5), Luminița Manta (4), Valentina Bolba (2) și Renata Szmutku (2).

Partida a fost arbitrată de Andrada Csender din Mediaș și Vlad Potra din Cluj-Napoca. Comisar din partea Federației Române de Baschet (FRB) a fost delegat Marius Hurgoi din Cluj-Napoca.

În următoarea etapă, CSM Satu Mare va întâlni, în deplasare, CSBT Alexandria. Meciul se va juca sâmbătă, 31 ianuarie.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 25, 2015. Filed under Sport  . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.