Profesorul Titus Doboș și-a lansat la Castelul Károlyi cartea ”Amalgam”

Duminică, 25 ianuarie 2015, de la ora 12.30 în Sala de Simpozioane a Castelului Károlyi din municipiul Carei a avut loc lansarea cărții „Amalgam”, a profesorului Titus Doboș.
031Evenimentul a fost deschis de Bogdan Georgescu, director al Direcției de Cultură Carei, după care a luat cuvântul profesorul Adrian Țineghe, care a prezentat pe scurt cartea, mai apoi autorul a adresat câteva cuvinte și le-a mulțumit celor de față pentru prezența în număr atât de mare.
040Momentele artistice au fost susținute de corul Astra Careiană, elevii Borbely Patricia, Latiș Larisa și Caloian Antonio, care au interpretat mai multe melodii. La finalul manifestării toți cei prezenți au primit o carte cu autograf din partea autorului.
Lansarea cărții s-a desfășurat în prezența unui public numeros, format din rude, colegi, prieteni ai autorului și oameni de cultură.
010

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 25, 2015. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.