În Danemarca se caută 50 de lucrători în agricultură la culesul de mazăre

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare aduce la cunoștința persoanelor interesate de a lucra în spațiul european, următoarele locuri de muncă prin rețeaua EURES: în Danemarca se caută 50 de lucrători în agricultură la culesul de mazăre.

cules mazareSe va munci într-o comunitate internațională, cu oportunități de dezvoltare a abilităților de muncă și socializare. Lucrătorii au ocazia de a-și dezvolta alte abilități pe lângă culesul mazărei, unii lucrători pot fi ambalatori, șoferi de autobuz/tractor, tâmplari sau supervizori.

Condițiile impuse sunt: vârsta minimă 18 ani, muncă fizică grea, indiferent de climă, cunoașterea limbii engleze la nivel mediu. Salariul este în jur de 0,6 euro/kg+12,5% bani de concediu. Impozitul și contribuțiile sociale se vor deduce din salariu conform legislației daneze.

Cazarea se face în rulote cu dormitoare sau în corturi. Taxa de cazare pe lucrător/zi este între 5-8 euro, în funcție de tipul cazării ales de lucrător. Mai multe informații despre cazare și transport se găsesc pe website-ul www.greenpeas.dk.

Perioada de lucru este între 20 mai-10 septembrie 2015. Programul de lucru este de 6 zile/saptamână, în medie 30-40 ore de lucru pe săptămână.

Modul de aplicare:

Candidații trebuie să trimită un CV model EUROPASS, în limba engleză, cu poză inclusă, pe adresa de e-mail: www@greenpeas.dk. Termenul limită pentru trimiterea aplicațiilor este 13 februarie 2015.

Preselecția persoanelor care au aplicat se face telefonic sau prin email de angajator. Invitarea la selecție a persoanelor pre-selectate se va face în timp util de consilierul EURES Botoșani. Selecția va avea loc în ultima săptămână a lunii februarie, la Botoșani. Detaliile referitoare la data, locația și programul selecției vor fi trimise numai persoanelor invitate. Nu sunt admise alte persoane la interviu.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 26, 2015. Filed under Social. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.