286 de inculpați, trimiși în judecată în 2014 de Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare

În data de 26 ianuarie, luni, la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare a avut loc analiza activității Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare pe anul 2014. Au fost prezenți procurorul general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Oradea, Aurel Mascaș și prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, Pop Marinela.

DSCN0029În cursul anului 2014, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare au soluționat în total un număr de 5.080 de cauze penale, dintre care 234 cu rechizitoriu și 4 Acorduri de recunoaștere a vinovăției, fiind trimiși în judecată un număr de 286 de inculpați, dintre care 15 în stare de arest preventiv.

În 2014 au fost soluționate 85 de cazuri de ucidere din culpă, 2.873 de cazuri de furt și furt calificat, 67 de cazuri de tâlhărie și tâlhărie calificată, 236 de cazuri de înșelăciune, 246 de cazuri de distrugere. De asemenea în activitatea judiciară procurorii au participat la judecarea unui număr de 2.629 de cauze.

Procurorul general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Oradea, Aurel Mascaș și prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, Pop Marinela, au apreciat activitatea pe anul trecut a instituției ca fiind bună, rezultatele obținute fiind rodul activității întregului colectiv de procurori, inclusiv a personalului auxiliar.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 26, 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.