Firma daneză Hyldetoftegaard Berries angajează culegători de zmeură și căpșuni

Compartimentul EURES din cadrul AJOFM Satu Mare vă informează asupra următoarelor oferte de muncă din Danemarca, Insula Zealand: 20 de locuri pentru culegători de zmeură, 30 de locuri pentru culegători de căpșuni, și 3 locuri pentru superviseri culegători de fructe.

Strawberry-fruit-tree-plantFirma care oferă aceste locuri de muncă este Hyldetoftegaard Berries. Firma deține 23 hectare pentru cultivarea căpșunilor în câmp și în solarii, precum și 3 hectare de cultivare a zmeurei în solarii/tuneluri. Controlorul va verifica calitatea fructelor culese și va îndruma culegătorii cum să culeagă în mod corect fructele, în cazul în care aceștia nu respectă regulile.

Condițiile impuse de firmă sunt: vârsta minim 18 ani, abilități bune de comunicare în limba engleză. Plata muncii pe kilogramul de căpșuni cules este de 0,85euro/kg. Durata contractului este din 25 mai 2015-25 iulie 2015. Se lucrează 6 zile pe săptămână, 5-7 ore/zi. Plata muncii pe kilogramul de zmeură cules este de 1,6 euro/kg. Durata contractului este din 20 iunie-25 septembrie 2015. Se lucrează 6 zile pe săptămână, 5-7 ore/zi. Data limita pentru aplicare este 16.02.2015.

Cazarea se face în rulote de 2 persoane/cameră. Lucrătorul va plăti o taxă de cazare de 50 coroane daneze/zi. Sunt puse la dispoziție spații de bucătărie, mașini de spălat, internet. Transportul dus-întors, în și din Danemarca este în sarcina lucrătorului.

CV-ul în limba engleză cu fotografia inclusă și copia referințelor de la locurile de muncă anterioare în domeniul agricol (traducere simplă în engleză), se vor trimite până pe data de 16.02.2015 pe adresa de email: s@hyldetoftegaard.dk. Invitarea la selecția a persoanelor preselectate se va face în timp util de consilierul EURES din cadrul AJOFM Botoșani.

Selecția va avea loc la Botoșani în ultima decadă a lunii februarie 2015. Detalii referitoare la data, locul și programul selecției vor fi trimise numai persoanelor invitate. Nu sunt admise alte persoane la interviu.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 28, 2015. Filed under Social. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.