Consilierii locali s-au întrunit în ședința ordinară

Joi, 29 ianuarie în sala de ședințe a Primăriei Satu Mare a avut loc ședința ordinară a Consiliului Local al municipiului Satu Mare. Pe ordinea de zi au figurat 27 de proiecte de hotărâre și diverse.

DSCN0065La primele trei puncte de pe ordinea de zi au fost aprobate procesele verbale ale ședințelor ordinare a Consiliului Local Satu Mare din data de 18.12.2014 și 08.01.2015, precum și a Proiectului de hotărâre privind aprobarea recxtificărilor Bugetului local de Venituri și Cheltuieli al municipiului Satu Mare, pe anul 2014.

În continuare au fost supuse spre aprobare următoarele proiecte de hotărâre:

4.Proiect de hotărâre privind cererea de acordare de facilități fiscale de scutire și reducere la plata impozitului pe clădiri și terenuri, pentru contribuabili persoane fizice în Municipiul Satu Mare, pe anul 2015.

5.Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea Hotărârii Consiliului Local privind aprobarea Regulamentului de funcționare al sistemului privind controlul, limitarea și taxarea staționărilor în municipiul Satu Mare.

6.Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea Hotărârii Consiliului Local privind aprobarea Regulamentului de funcționare al Serviciului Public ”Administrația Domeniului Public” Satu Mare.

7.Proiect de hotârăre privind aprobarea rețelei școlare pentru anul școlar 2015/2016 în municipiul Satu Mare.

8.Proiect de hotârăre privind aprobarea Statutului de funcții al Centrului Cultural ”G. M. Zamfirescu” Satu Mare.

9.Proiect de hotărâre privind aprobarea Organigramei, a Statutului de funcții și a Regulamentului de organizare și funcționare a Poliției Locale Satu Mare.

10.Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Local privind asigurarea contribuției proprii în cadrul proiectului ”Sistem de automatizare și management a activității agenților Poliției Locale Satu Mare.

11.Proiect de hotărâre privind numirea Comisiei de identificare și selecție a firmelor locatare din Centrul Tehnologic, de Inovare și de Afaceri în municipiul Satu Mare.

12.Proiect de hotărâre pentru prelungirea asocierii în participațiune a municipiului Satu Mare cu SC EUROMEDIA GROUP S.A.

13.Proiect de hotărâre privind stabilirea liniilor prioritare de acordare a finanțării necesare susținerii serviciilor sociale oferite de către furnizorii privați de servicii sociale de pe raza municipiului Satu Mare, în anul 2015 și a Contractului-cadru de parteneriat dintre municipiul Satu Mare și furnizorii privați de servicii sociale de pe raza municipiului Satu Mare.

14.Proiect de hotărâre privind asigurarea fondurilor de la bugetul local pentru categoriile de cheltuieli prevăzute la art.8 alin(3) din Anexa nr.1 la Ordinul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice nr.1851/2013, cu modificările și completările ulterioare, pentru obiectul de investiție ”Modernizarea strada Diana” finanțat prin Programul național de dezvoltare locală.

15.Proiect de hotărâre privind asigurarea fondurilor de la bugetul local pentru categoriile de cheltuieli prevăzute la art 8 alin(3) din Anexa nr.1 la Ordinul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice nr.1851/2013, cu modificările și completările, pentru obiectul de investiție ”Modernizarea strada Digului” finanțat prin Programul național de dezvoltare locală.

16.Proiect de hotărâre privind aprobarea studiului de fezabilitate și a indicatorilor tehnico-economici la obiectivul de investiții ”Modernizarea străzii Curtuiuș”.

18.Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației tehnice și a indicatorilor tehnico-economici la obiectivul de investiție ”Reabilitarea Colegiului Național Kolcsey Ferenc din municipiul Satu Mare.

19.Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației Planul Urbanistic Zonal ”Locuințe colective P+2-3”.

20.Proiect de hotărâre privind acceptarea ofertei de donație a terenului în suprafață de 6 mp înscris în CF nr.176187 Satu Mare cu nr.cadastral 176187.

21.Proiect de hotărâre pentru completarea Anexei 1 la Hotărârea Consiliului Local nr.161/25.10.2012 privind procedura de vânzare prin negociere directă terenurilor din domeniul privat al municipiului Satu Mare, aferente construcțiilor, curți, grădini.

22.Proiect de hotărâre privind însușire și aprobarea documentației cadastrale cu propunere de dezmembrare a imobilului teren înscris în CF nr.151695 Satu Mare cu nr.cadastral 151695.

23.Proiect de hotărâre privind înscrierea și aprobarea documentației cadastrale cu privire de dezlipire a imobilului teren înscris în CF nr.6355 Satu Mare cu nr.cadastral 4524/430.

24.Proiect de hotărâre privind însușirea și aprobarea documentațiilor cadastrale de dezvoltare a imobilelor-teren înscris în CF nr.1591 Satu Mare cu nr.top 2528/1 și nr.top 2527.

25.Proiect de hotărâre de revocare a Hotărârii Consiliului Local nr.130/26.06.2014 privind acordarea în folosință gratuită Serviciului Public de Asistență Socială Satu Mare a unei suprafețe de 1.000 mp teren, în scopul realizării proiectului ”Start pentru incluziune socială prin muncă”.

26.Proiect de hotărâre privind aprobarea intenției de transmitere din domeniul public al Statului și administarea Ministerului Apărării Naționale în domeniul public al Municipiului Satu Mare și administrarea Consiliului Local al municipiului Satu Mare, a unei cote părți din imobilul 3109.

27.Proiect de hotărâre privind aprobarea înscrierii în evidențele de carte funciară a suprafeței de 695 mp, căreia în natură îi corespunde teren cu destinație de drum.

28.Diverse.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 29, 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.