Autori ai unor furturi, identificați de polițiști

La data de 28 ianuarie a.c., patrula formată din polițist și jandarm care acționa pe raza localității Tășnad a identificat pe strada Tudor Vladimirescu un sălăjean care transporta cu un cărucior mai multe bucăți teavă metalică, având lungimea de 2 m fiecare. Din cercetările efectuate s-a stabilit bunurile ar fi fost sustrase de către Florian M. de pe o  proprietate situată pe strada Ștefan cel Mare din localitate. Prejudiciul creat a fost recuperat și predat părții vătămate.

politiaPolițiștii din Păulești au organizat o acțiune pe raza localității Hrip, în vederea depistării persoanelor care ar fi comis infracțiuni de furt și a bunurilor provenite din furturi. În cadrul acțiunii au fost identificate 3 persoane de sex masculin, dintre care 2 minori care în mijlocul lunii ianuarie ar fi pătruns fără drept în anexa unei locuințe din localitate și ar fi sustras unelte agricole și alte bunuri.

În urma extinderii cercetărilor s-a constatat că unul dintre minori, în vârstă de 16 ani și tânărul în vârstă de 23 de ani, sunt bănuiți de și comiterea unei infracțiuni de furt dintr-o altă anexă situată pe raza localității Hrip, de unde ar fi sustras diferite bunuri.

În ambele situații prejudiciul creat a fost recuperat și predat părților vătămate. Oamenii legii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de furt în primul caz și furt calificat în cel de-al doilea.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 29, 2015. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.