Grasu XXL, marcat de accidentul prin care a trecut! A decis să renunţe la muzică!

Grasu XXL îşi revine foarte greu după accidentul prin care a trecut cu câteva zile în urmă. Cântăreţul a decis să renunţe la muzică.

Grasu-450x299Vedeta a postat un mesaj pe Facebook prin care îşi anunţa fanii că va lua  o pauză pentru că nu mai poate cânta deoarece nu-l mai lasă  “nici corpul, nici mintea”.

“O sa râzi dar primu’ lucru la care m-am gandit după accident a fost că e vina lu’ Basescu…că daca eram pe autostradă nu se intâmpla…apoi că ar fi trebuit să rămânem la Baia-Mare, apoi că mai bine mai beam o cafea la benzinarie…din păcate aşa a fost să fie. În săptămâna care trecuse terminasem noul clip…lucram la album şi eram gata de lansare, acum nu ştiu, totul pare aşa…fără sens. O luna, poate două, eu nu o sa mai cânt, nu mă lasă nici corpul, nici mintea, clipu’ la fel, nu pot să mă gândesc la asta acum. Ştiu ce înseamnă să pierzi pe cineva drag şi gândurile mele merg spre familiile celor cinci…are viaţa asta un mod de a te aduce cu picioarele pe pământ…ooooffff. Mă întorc îin studio, acolo unde râul nu ajunge. Va pup”, a scris cantăreţul pe reţeaua de socializare.

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 1, 2013. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.