Percheziții la membrii unei grupări din Carei specializate în contrabandă

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Satu Mare au ridicat peste 165.000 de fire de ţigarete, 18 kg de tutun vrac, 45 de litri de alcool, aproape 250.000 de lei, 143.000 de forinţi şi 1.600 de euro, în urma a 19 percheziţii efectuate la membrii unei grupări infracţionale specializate în contrabandă. 19 persoane au fost conduse la audieri.

perchezitiiLa data de 29 ianuarie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea – S.C.C.O. Satu Mare şi procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Satu Mare au efectuat 19 percheziţii domiciliare, pe raza judeţelor Satu Mare și Zalău, la membrii unei grupări infracţionale specializată în contrabandă.

La activităţi au participat şi poliţişti din cadrul Poliției Municipiului Carei, precum şi jandarmi. Au fost puse în executarea 19 mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la audieri.

În urma percheziţiilor au fost ridicate 165.800 de fire de ţigarete, 18 kg de tutun vrac, 45 de litri de alcool, 247.241 de lei, 143.000 de forinți şi 1.600 de euro, bani proveniţi din activitatea infracţională.

Din cercetări a reieşit că gruparea infractională acţiona pe raza municipiului Carei, judeţul Satu Mare. Procurorii D.I.I.C.O.T. au reţinut 16 persoane (14 cetăţeni români şi 2 cetăţeni unguri), pentru săvârşirea infracţiunilor de  constituire a unui grup infracţional organizat şi contrabandă în formă continuată.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Serviciului Român de Informaţii şi Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 30, 2015. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.