Adrian Ștef: ”Am fost, suntem și vom fi consecvenți principiilor alianței, dacă am pornit împreună vom merge împreună”

La sediul din Satu Mare al Partidului Liberal Reformator a avut loc marți, 3 februarie o conferință de presă susținută de președintele filialei județene a PLR, Adrian Ștef, împreună cu membrii marcanți ai partidului: Marcela Papici, Dan Băbuț, Radu Ardelean, Gheorghe Rișcău și Claudiu Silaghi.

IMG_0005Adrian Ștef a spus: ”Se vede clar că PDL a preluat PNL-ul, toată culoarea portocalie l-a acoperit. Cei care vorbesc despre liberalism, cum sunt Adrian Cozma, Petre Mureșan și alții nu au competență. Ei îi reprezintă pe cei care au tăiat pensii și salarii. Se vede clar că la Satu Mare PNL-iștii au căzut într-o capcană, chiar și la nivel național. Contează rezultatele obținute la europarlamentare, în urma cărora 14% reprezintă PNL-ul și 12% PDL”.

PLR a rămas la grupul ALDE, grupul liberalilor europeni. Adrian Ștef a fost ales ca reprezentant în grupul regiunilor din partea României. Acesta a mai arătat că formațiunea a rămas consecventă rezultatelor alegerilor din 2012, unde a căștigat prin votul dat de sătmăreni. ”Probleme au apărut când am prezentat conducerii de la centru că vrem ca vicepreședintele Consiliului Județean Satu Mare să fie din partea PSD-ului. Subliniez că am vrut să fim corecți, consecvenți și să mergem împreună pentru sătmăreni, pentru județul Satu Mare. Am fost, suntem și vom fi consecvenți, dacă am pornit împreună vom merge împreună. Majoritatea liberalilor sunt aici cu noi. Fac apel la toți liberalii că noi suntem aici, cei care nu doresc să facă parte din PNL îi primim cu drag alături de noi în marea familie a liberalilor”, a spus Adrian Ștef.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 3, 2015. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.