Primarul Dorel Coica a pus bazele înfrățirii orașelor Satu Mare și Lvov

Primarul municipiului Satu Mare, dr. Coica Dorel, alături de Prefectul Judeţului Satu Mare, dr. Eugeniu Avram au efectuat în perioada 31 ianuarie – 3 februarie 2015 o vizită de lucru în oraşul Lvov din Ucraina.

DSC_0116La invitaţia primarului din oraşul Lvov a avut loc o întâlnire cu delegaţia sătmăreană în vederea stabilirii unor relaţii de înfrăţire între oraşe. S-a pus în discuţie posibilitatea unei strânse legături de colaborare pe plan economic, cultural, social şi sportiv.

Cu această ocazie, edilul municipiului Satu Mare l-a invitat pe primarul oraşului Lvov în vizită la Satu Mare pentru a stabili detaliile protocolului de înfrăţire între cele două oraşe.

În această perioadă s-a desfăşurat la Lvov un Festival Internaţional de muzică sacră la care a participat Corul Religios „Lăudăm pe Domnul” din zona Maramureşului istoric.

Grupul român s-a bucurat de un mare succes fiind aplaudat minute în şir de spectatori. Delegaţia din Satu Mare a fost primită şi de mitropolitul oraşului Lvov.

DSC_0128

DSC_0138

DSC_0165

DSC_0189

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 4, 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.