Fotografii și poezii cu tematica iubirii, amplasate în trei stații de autobuz din Carei

Direcția de Cultură a Municipiului Carei a lansat joi, 12 februarie 2015, proiectul de promovare a poeziei și fotografiei în municipiul Carei, intitulat „Minutul de cultură”.
poza 5 busAu fost montate planșe cu poezii în limbile română, maghiară, engleză și germană în interiorul și exteriorul a trei stații de autobuz din municipiul Carei, precum și trei fotografii realizate de membri ai Clubului Foto „Vasile Vénig László Carei.
Stațiile unde au fost montate imaginile sunt: stația de lângă Biserica Romano-Catolică Sf. Iosif de Calasanz, stația de lângă Parcul Dendrologic de pe Strada 1 Decembrie 1918 și stația de lângă blocul cu 10 etaje, în apropierea sensului giratoriu.
poza 4 busAstfel, toți trecătorii sau călătorii care așteaptă autobuzul în stație, vor avea posibilitatea, chiar și pentru un minut să se delecteze cu câteva poezii sau să admire fotografii artistice, astfel așteptarea autobuzului se va putea transforma într-un scurt moment relaxant și chiar constructiv.
Tematica poeziilor și a fotografiilor este dragostea, februarie fiind și luna dragostei. Poeziile și fotografiile vor putea fi admirate de trecători până în luna martie, când vor fi expuse altele.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 12, 2015. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.