Jandarmii continuă să identifice comercianţi de mărfuri contrafăcute

Duminică, 15 februarie a.c., în jurul orei 11.30, în timp ce se aflau în patrulare în zona Pieţei de Vechituri din municipiul Satu Mare, jandarmii sătmăreni au surprins o femeie care oferea spre vânzare  discuri optice ( tip DVD) care păreau a fi piratate.

jandarmi1În urma verificărilor, jandarmii au identificat-o pe Ana J., în vârstă de 57 de ani, din Satu Mare, care oferea spre vânzare 27 discuri optice, care păreau a fi piratate. S-a luat măsura ridicării discurilor optice şi depunerea acestora la Poliție.

Pe numele persoanei în cauză, jandarmii au întocmit actele de constatare pentru fapte susceptibile a fi infracţiunea de ”oferirea spre vânzare de mărfuri-pirat”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 139^6, alin. 2, 3 din Legea nr. 8 din 1996, dosarul fiind  înaintat  Poliției.

Pentru un plus de siguranţă, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Satu Mare sfătuieşte cetăţenii să anunţe cea mai apropiată patrulă de ordine publică sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112, dacă observă persoane  care oferă spre vânzare astfel de produse.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 17, 2015. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.