Volei: ACS Penicilina Iași-CSM Satu Mare: 3-0

Elevele lui Adrian Pricop se întorc fără puncte de la Iași, acolo unde au jucat sâmbătă, 21 februarie, împotriva ACS Penicilina din localitate. Ieșencele și-au adjudecat meciul celei de-a XVIII-a etape a Diviziei A1 la volei feminin cu scorul de 3 la 0.

voleiEchipa de volei a CSM Satu Mare a pierdut cu 3 la 0 în fața ieșencelor, fetele de la ACS Penicilina Iași câștigând toate cele trei seturi ale partidei. Cel mai disputat set a fost cel de-al doilea, pe care gazdele au reușit în cele din urmă să-l câștige cu scorul de 27 la 25. Pe seturi, scorul se prezintă astfel: 25-21, 27-25 și 25-19.

În următoarea etapă, CSM Satu Mare, va primi vizita fetelor de la CS Dinamo Romprest București. Partida ce va conta pentru etapa cu numărul XIX, se va juca în data de 25 februarie, în Sala „Ecaterina Both” de pe strada Ady Endre din Satu Mare.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 22, 2015. Filed under Sport  . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.