Avocatul Elenei Udrea: „Dacă va fi pusă în libertate, mă aştept la ce este mai rău”

Avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea, a declarat după ce a studiat câteva ore la Comisia Juridică din Camera Deputaţilor dosarul trimis de procurori Parlamentului că dosarul este făcut ca precedentele, un denunţ pentru fiecare dosar, subliniind că „este mult zgomot pentru nimic”. Avocatul a spus că acuzaţiile nu sunt susţinute de probe. Totodată, el a subliniat că dacă Elena Udrea va fi pusă în libertate se aşteaptă la ce e mai rău, deoarece DNA a pregătit deja o altă cerere de arestare preventivă.

udrea-gestElena Udrea aştepta decizia judecătorilor Înaltei Curţi, în timp ce avocatul său, Marius Striblea, citea în Parlament dosarul trimis de procurori. ”Sunt trei acuzaţii de luare de mită”, afirmă Striblea. Avocatul susţine că toate dosarele sunt făcute după acelaşi tipic, un denunţ, un dosar.

”Dosarele sunt făcute ca precedentele, un denunţ pentru fiecare urmărire penală, mult zgomot pentru nimic. Nu pot să vă dau acum detalii, dosarele seamănă foarte mult cu cele făcute până acum. Sunt trei acuzaţii de luare de mită. Acest dosar este făcut după acelaşi tipic ca şi dosarele care sunt pe rolul instanţei”, afirmă Striblea după ce a citit dosarul trimis la Parlament

Promite că va reveni mâine dimineaţă pentru a continua să citească dosarul, deoarece nu a apucat să-l termine. Aşteaptă până mâine să vadă ce decizie vor lua judecătorii Curţii Supreme. ”Strategia de mâine va fi făcută exclusiv pe decizia de astăzi a magistraţilor ÎCCJ. Dacă va fi pusă în libertate mă aştept la ce e mai rău, în sensul că vor urma alte cereri, sunt absolut convins ,deşi DNA are deja încuviinţare pentru o nouă cerere de arestare preventivă şi sunt convins că se va formula această cerere”, a afirmat avocatul Marius Striblea.

Întrebat dacă Elena Udrea va participa mâine la şedinţa Comisiei Juridice, avocatul a răspuns că speră ca doamna Udrea să vină ”în calitate de cetăţean liber”. ”Eu cred că mâine va veni în calitate de cetăţean liber. Nu mai discutăm de cătuşe. Considerăm că acuzaţiile nu sunt susţinute de probe”, a conchis avocatul Striblea.

Gandul.info

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 23, 2015. Filed under Național. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.