Formațiile Castelanii și soliștii acestora pornesc în turneul „Happy Time”, ediția a treia

Formațiile Castelanii și soliștii acestora, alături de coordonatorul lor, profesorul Szűcs József, de la Centrul Cultural al Municipiului Carei pornesc într-un mini-turneu în județul Satu Mare. În decursul lunilor martie-aprilie, aceștia vor poposi în mai multe localități din județ, unde vor concerta la sfârșit de săptămână.
Happy Time 3 Afis pres foieniTurneul, intitulat „Happy Time”, ediția a 3-a, va debuta în data de 1 martie 2015, cu un spectacol care va avea loc la Centrul Cultural din comuna Foieni. Evenimentul va începe de la ora 17.00. Tinerii muzicieni au mai fost invitați și în municipiul Satu Mare, precum și în județul Sălaj.
Proiectul are ca scop promovarea muzicii de calitate și oferă posibilitatea atât a tinerilor artiști de a cânta pe cât mai multe scene, în diverse locații dar și a publicului de a-i cunoaște mai bine.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 24 februarie 2015. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.