Trei persoane au fost depistate și sancționate pentru infracțiuni silvice

În cursul zilei de marţi poliţiştii au desfăşurat acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii infracţiunilor de natură silvică. În acest context poliţiştii Secţiei Beltiug, în colaborare cu cei din Homoroade au identificat pe DJ 193 /A, pe raza localităţii Tătăreşti, 2 persoane de 18 şi respectiv 63 de ani, care transportau cu ajutorul unor vehicule cu tracţiune animală, material lemnos fără a deţine acte de provenienţă.

Furt_de_ lemneRăzvan S. şi Petru S. au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare de 2.000 lei fiecare, conform Legii 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, iar cantitatea de 1,3 m3 material lemnos a fost ridicat în vederea confiscării.

Și poliţiştii din Foieni l-au identificat pe DN 1 F, pe Virgil L., în vârstă de 49 de ani, care transporta tot cu un vehicul cu tracţiune animală lemne de foc fără a deţine acte de provenienţă. Şi în acest caz a fost aplicată o sancţiune contravenţională conform Legii 171/2010, iar materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 25, 2015. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.