La Carei începe Festivalul Bestfest 2015 – Primăvara Culturală Careiană

Festivalul Primăvara Culturală Careiană – Bestfest 2015, organizat de Direcția de Cultură și Sport a Municipiului Carei, Centrul Cultural Carei, Fundația Centrul de promovare a turismului cultural „Grof Károlyi”, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local al Municipiului Carei debutează cu trei evenimente care vor avea loc în prima parte a lunii martie, după următorul program:

logo best fest 2015 copyJoi, 5 martie 2015 de la ora 17.00 în Sala de Simpozioane a Castelului Károlyi va avea loc vernisajul expoziției de fotografie intitulată „Românce de excepție”, realizată de Direcția de Cultură cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii.

Luni, 9 martie 2015 de la ora 17.00 în Sala „Deák Endre” a Centrului Cultural Carei va avea loc spectacolul artistic susținut de cercurile Centrului Cultural al Municipiului Carei. Un spectacol-cadou oferit tuturor doamnelor și domnișoarelor cu ocazia Zilei Femeii.

Miercuri, 11 martie 2015 de la ora 18.00 în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi va avea loc recitalul de muzică clasică susținut de Tiberius Quartet, cvartetul Filarmonicii de Stat din Târgu Mureș.

Începând cu luna martie, până în luna mai, inclusiv, careienii și toți vizitatorii municipiului Carei se vor putea bucura de o serie de evenimente culturale și sportive care se vor derula în cadrul Festivalului Primăvara Culturală Careiană – Bestfest 2015.

Festivalul va cuprinde o gama variată de manifestări precum: lansări de carte, expoziții de artă, simpozioane, workshop-uri, recitaluri de muzică clasică, folclor, spectacole de muzică ușoară, de teatru, recitaluri de poezie, competiții sportive și multe alte surprize, care vor fi anunțate în timp util.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 27, 2015. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.