Elevi de la C.N. ”Mihai Eminescu” au dăruit mărțișoare doamnelor de la Centrul de Îngrijire și Asistență Șansa

Duminică, 1 martie 2015, un grup de elevi de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Satu Mare, reprezentanți ai Consiliului Elevilor, au oferit mărțișoare celor 86 de doamne aflate la Centrul de Îngrijire și Asistență Șansa, centru amplasat în municipiul Satu Mare în cartierul Solidarității, pe strada Ilișești. În acest centru sunt oferite servicii de îngrijire și asistență socială adulților cu probleme sociale.

1 casa de batrani 1 martie 2015Elevii implicați în activitatea de ieri sunt din clasele a IX-a F, a X-a F, a XI-a F și a XII-a G de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Satu Mare și au fost coordonați de profesorul de istorie Marius Horșia, cel care este consilierul educativ al școlii, respectiv coordonatorul de programe și proiecte extracurriculare.

Eminescienii, prin gestul lor, au adus un zâmbet pe chipul brăzdat de ani a doamnelor din Centrul de Îngrijire și Asistență Șansa.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 2, 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.